Gewichtsconsulent

Als gewichtsconsulent begeleid ik mensen met gewichtsproblemen volgens de richtlijnen Gezonde Voeding van de Gezondheidsraad naar een gezond eet- en leefpatroon.  Deze begeleiding is individueel of een totaalbegeleiding als gezin. Zo’n traject duurt gemiddeld 12 weken, maar we stemmen samen af welke termijn bij jouw/jullie wensen past.

 

Aanpak

Je gaat 12 weken lang aan de slag met onderwerpen als eten, bewegen en ontspannen. Jouw situatie bepaalt waar de nadruk op ligt; wil je afvallen, wil je meer sporten of minder stress? Of allemaal? Of wil je meer tijd met je gezin doorbrengen, kom je niet toe aan een kwartiertje tijd voor jezelf per dag? In een intakegesprek bespreken we jouw persoonlijke situatie en ik maak een plan wat aansluit bij jouw leefpatroon en ritme. Hiermee weet je zeker dat je ’t kan volhouden. Om de week zien we elkaar en bespreken we hoe het gaat en welke aanpassingen we eventueel moeten doen. We richten het traject zo in, dat je na 12 weken zelf verder kunt. En vind je dat even moeilijk? Dan kun je altijd een opvolg-afspraak met me plannen!

 

Kosten

De kosten zijn € 225,- voor individuele begeleiding. Voor gezinsbegeleiding gelden andere tarieven, deze zijn op maat. Hiervoor krijg je:

  • Een intakegesprek
  • Een plan op maat voor jouw wensen en aangepast aan jouw situatie
  • 2-Wekelijkse afspraak waarin we met elkaar bekijken hoe het gaat en welke zaken we moeten aanpassen
  • Afspraken vinden plaats bij jou aan huis, reizen is dus niet nodig
  • Indien gewenst ondersteuning bij (starten met) bewegen
  • Een manier van werken die je vervolgens makkelijk zelf kan volhouden
  • Behalen van je doelen zonder crash diëten, pillen of maaltijdvervangers
  • Geen aanvullende verkoop van producten, je hoeft niets extra’s aan te schaffen
  • Tijd en ruimte voor jezelf met als resultaat een gezonder leven!

 

Voor wie?

Iedereen met overgewicht kan terecht. Of je nu een paar kilo kwijt wilt of enkele tientallen kilo’s wilt afvallen, je kunt bij mij terecht. Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Cliënten die om medische redenen voeding nodig hebben die aan specifieke eisen moet voldoen, worden niet door mij begeleid.

Ik ben als voedingscoach en gewichtsconsulent verbonden aan CrossFit Etten-Leur. Ben jij lid bij CFEL en ben je benieuwd hoe voeding jou kan helpen bij het behalen van jouw doelen? Plan dan zeker een intake gesprek met mij in. In een uurtje praten we over wat jij wilt bereiken en op welke manier ik jou daarbij kan helpen.